Fotografie

Hoogspanningsmast Flevoland

Het heeft me altijd gefascineerd. Fotograferen is speciaal. Je ziet iets en dan is het voorbij. Maar wanneer je de camera toevoegt aan je brein, is het mogelijk om te blijven zien.

Experimenteren met de analoge spiegelreflexcamera. Dat was het begin van de reis. Het was puur hobby, en vroeg om geduld. De rolletjes die ik maakte bracht ik naar de plaatselijk drogist en één à twee weken later zag ik pas het resultaat. Zo leerde ik.

Maar dat was toen. De hobby bleef en werd langzaam een instrument voor mijn schilderwerk. Ik legde vast voor straks. De dingen die ik zag waren verf. Met andere ogen keek ik.  De dimensie in de bomen, de vormen van de wolken, hoe stapelen de wolken? Compositie door de zoeker van de camera was voor mij logisch. Ik zag de lijnen in een landschap. De schaduw in een gezicht. Weerkaatsing van licht, vlakken van perspectief. Ja, fotograferen puur voor inspiratie.

stuurhuis aluminium
Bedrijfsfotografie

Elke organisatie heeft haar eigen unieke identiteit. Wilt u dit terugzien in de foto’s die u laat maken? Laten we dan eens kennis maken, zodat we die eigenschappen om kunnen zetten in heel verrassend beeldmateriaal!

bootlift

Nu kunt u bij mij terecht voor uw professionele foto’s. Met de full-frame camera en professionele nabewerkingssoftware is de wereld van mogelijkheden enorm. Neem gerust contact op om eens te kijken wat er voor uw organisatie zo verrassend kan zijn!

lessenaar
Interieurfotografie
Pec Zwolle tegen Ajax vrouwen
Sportfotografie
De lage zon tegen de buiige lucht
Landschapsfotografie
Rode elstar in de zon
Natuurfotografie